В Дарницькому районі Києва, неподалік від станції метро «Осокорки», на вулиці Набережній Дніпровській, розмістився ресторан «Gastronome».
Дизайнерський інтер'єр приміщення виконаний у сучасному урбаністичному стилі - графітові й біло-золотисті відтінки в оформленні, м'які дивани уздовж стін, столики й стільці в центрі залу, вишукані люстри з іонізованого металу золотого й чорного кольорів, жива зелень.
Головною прикрасою залу служать панорамні вікна, які розташовані вздовж всієї довжини приміщення.
У меню представлена авторська кухня, яка містить популярні страви італійської, європейської та китайської кухонь в оригінальній подачі шеф-кухаря.
Усі страви меню готують виключно з натуральних фермерських продуктів.
Фішкою ресторану «Gastronome» є відкрита кухня, де перед очима відвідувачів готують замовлені страви.
Класичні європейські страви в ресторані готують за авторськими рецептами з додаванням азіатських спецій і соусів. Китайську локшину в «Gastronome» готують власноруч.
Відвідувачі можуть замовити холодні закуски, салати, перші страви, основні страви, пасти, стейки з мармурової яловичини, гарніри та десерти.
Уранці відвідувачам подають комплексні сніданки, а в обідній час у будні в ресторані можна покуштувати комплексних бізнес-ланчів.
До фірмових страв меню відносяться:
- капрезе з соусом песто,
- тар-тар з лосося на рисових чипсах з чорнилом каракатиці та томатним мармеладом,
- салат з морепродуктами, кіноа, авокадо під цитрусово-устричним соусом,
- фінський вершковий суп з морепродуктами,
- паста у вершково-грибному соусі з куркою конфі,
- локшина по-сингапурськи з креветкою і куркою,
- куряча грудка-гриль з кус-кусом і овочами під вершковим соусом,
- стейк з копченого свинячого ошийка з картоплею конфі, маринованої кольрабі та абрикосом,
- каре телятини з запеченими овочами під медово-бальзамічним соусом,
- кальмари-гриль з чорним рисом і соусом маракуї,
- стейк з філе лосося в тайському стилі з мікс салатом і цукіні-гриль,
- стейк «Рибай» з австралійської мармурової яловичини.
Серед напоїв представлені кавові мікси, фірмові чаї - імбирно-обліпиховий, калиново-полуничний, м'ятно-малиновий, фреші, морс, узвар, лимонад.
Барна карта пропонує широкий асортимент міцного алкоголю, а також коктейлі, вина Італії, Іспанії, Франції, ряд фірмових настоянок - медова з хроном, ягідна, на травах.