У самому центрі столиці, на Хрещатику, розмістився ресторан «Georgia».
Гостям тут пропонують автентичну грузинську кухню в авторській подачі від шеф-кухаря. Головною особливістю закладу вважається система безліміту, яка діє протягом години, на хачапурі, хінкалі й м'ясо. Відвідувачі за фіксовану плату можуть безлімітно їсти одну з обраних страв.
У ресторані «Georgia» обладнана відкрита кухня, де гості можуть спостерігати процеси приготування страв у тандирі прямо в залі. У меню представлено десять видів хачапурі, вісім видів хінкалі, шашлик, люля-кебаб, м'ясні й рибні страви, закуски, салати, десерти.
Хачапурі випікають по-мегрельськи й по-мегрельськи з копченим сиром, імеретинський, по-аджарськи, зокрема зі шпинатом, на шампурі, «Титанік» по-аджраськи, кубдарі й з бараниною і перцем чилі. Начинкою для хінкалі можуть виступати свинина, телятина, баранина, гриби, картопля, вишня.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- хінкалі «Пшавські» з телятиною і м'ятою,
- люля-кебаб з баранини,
- шашлик з телячої вирізки,
- курчати табака,
- чанахі з телятини,
- чахохбілі з куркою,
- салат з червоною квасолею і телятиною,
- шурпу з бараниною,
- чизкейк з сиру надугі.