На Великій Васильківській у центрі Києва розмстився ресторан грузинської кухні «Georgian House»».
Заклад стоїть недалеко від станції метро «Площа Льва Толстого» в Голосіївському районі столиці.
Просторий двоповерховий заклад складається із затишних залів, стилізованих під гостинний кавказький будинок. В інтер'єрі превалюють теплі пісочні відтінки, меблі з темних порід дерев, оздоба з цегляного муровання і дикого каменю, жива зелень.
Тут гості можуть покуштувати традиційних страв Грузії, які досвідчені кухарі готують за старовинними рецептами. У меню переважають страви, з м'яса, птиці та риби, приготовані на відкритому вогні.
На мангалі запікають шашлик з телятини, курки, свинячого ошийка, каре ягняти, стейк із сьомги, форель, скумбрію, овочі, кролика в аджиці.
Крім цього, у ресторані можна замовити салати, холодні й гарячі закуски, перші страви, основні страви, хінкалі, хачапурі, гарніри, фірмову грузинську випічку, десерти й східні солодощі.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- тушковану баранину з овочами «Чанахі»,
- смажене курча у вершковому соусі «Чкмерулі»,
- тушковане свиняче м'ясо в томатному соусі й грузинських спеціях «Чашушулі»,
- тушковану баранину «Чакапулі» в тархуні й білому вині із зеленню,
- купати зі свинини та яловичини від шефа,
- хінкалі,
- аджапсандал,
- сациві з курки в горіховому соусі під грузинськими спеціями,
- салат по-грузинськи з горіхами,
- шурпу з баранини з овочами,
- хачапурі по-мегрельськи з сулугуні й імеретинським сиром,
- мацоні з медом і горіхами.