Ресторан-караоке «Glazur» розмістився на вулиці Бориспільській у Дарницькому районі Києва.
У розпорядженні гостей просторий і світлий бенкетний зал з місткістю 80 персон, зал «Караоке» з сучасним музичним обладнанням та інтер'єром у стилі лофт, де можуть розміститися до 50 відвідувачів, зал «Кальянний», розрахований на 20 відвідувачів, а також лаунж-зона з контактною барною стойкою.
Особливістю ресторану вважається відкрита кухня, де гості можуть спостерігати за процесом створення замовлених страв. Меню «Glazur» складається з популярних і авторських страв європейської, італійської та української кухонь.
Гості можуть замовити стартери, салати, піцу, випічку, перші й гарячі страви, гарніри, десерти. Акцент зроблено на стравах, які готують у хоспері:
- шашлик зі свинячого ошийка і курячого стегна,
- стейк «Рибай»,
- свинячі ребра BBQ з картоплею по-селянськи,
- люля-кебаб з телятини,
- філе лосося з овочевим міксом,
- скумбрія з томатною сальсою,
- овочі-гриль.
- філе сібаса з чорним рисом і вершковим деміглас,
- глазуровані курячі крила з соусом Sweet Chili,
- тар-тар з лосося з крем-мусом з песто,
- глазурований печінковий паті з цибулевим джемом,
- салат з куркою і сиром дорблю під медово-гірчичним дресингом,
- салат з креветками й кіноа під устричною заправою,
- крем-суп з лосося з пармезаном,
- український борщ з часниковим салом і грінками,
- піца «Glazur» з беконом і бальзамічним конфітюром,
- шоколадний фондан з журавлинним кюлі.
Спеціально для самих маленьких відвідувачів у закладі обладнана дитяча кімната.
Для проведення урочистих заходів та вечірок в основному залі встановлено проектор.
У ресторані виготовляють торти й кенді-бари за індивідуальним замовленням.