«Gogi» - це мережа ресторанів грузинської кухні, один з яких зустрічає своїх гостей на Малій Житомирській у Шевченківському районі Києва.
Лаконічний інтер'єр закладу поєднує в собі сучасний стиль і етнічні елементи декору - світлі цегляні стіни, меблі та оздоблення з натурального дерева, полиці з пляшками вина та глиняним посудом, жива зелень.
Тут гості можуть покуштувати традиційних страв грузинської кухні. Меню пропонує асортимент салатів, хінкалі з різними начинками, кебаб-роли, холодні й гарячі закуски, супи, фірмову випічку, основні страви з м'яса, птиці, риби, страви, приготовані на відкритому вогні, гарніри, соуси, десерти.
У ресторані фірмові хінкалі готують з сиром і з бараниною, по-телавськи й по-тбіліськи. Також гості можуть замовити шість видів хачапурі, кубдарі, лаваш, шоті, ачму.
До фірмових позицій меню «Gogi» також відносяться:
- червоний лобіо,
- салат «Гогі»,
- теплий салат з курячою печінкою і гірчичним соусом,
- рулети з баклажана з горіховою начинкою,
- пхалі,
- томатний суп «Бозбаш» з бараниною і фрикадельками з телятини,
- каре баранини,
- люля-кебаб з баранини,
- люля-кебаб з куркою і сиром,
- курка «Чкмерулі» у вершковому соусі з ароматними травами,
- свинина «Оджахурі по-телавськи» з картоплею, томатами, цибулею і спеціями,
- баранина «Чакапулі», тушкована з тархуном, кінзою, м'ятою й зеленню,
- баранина по-телавськи з ягідним соусом.
Велика карта бару складається з міцного алкоголю, різних сортів пива, зокрема й фірмового світлого і темного пива «Gogi», а також містить асортимент грузинської чачі, домашні вина, настоянки власного приготування на основі лимона, барбарису, тархуна, грейпфрута і полуниці, вишні, хрону, авторські коктейлі, серед яких виділяють «Gogi Drink» з білим вином, сиропом полуниці, настоянкою «Грузинський ліс» і лимонним фрешем.