Сімейний ресторан «Graal» розмістився в історичному центрі Києва, між Софійським і Михайлівським собором, у напрямку до Андріївського узвозу. Заклад можна знайти поруч з готелем «InterContinental».
У розпорядженні гостей основний зал ресторану, кальянний зал, де подають фруктові димні кальяни, а також відкрита тераса, на якій гості можуть відпочити в теплу пору року.
Вишуканий інтер'єр закладу виконаний у стилі сучасної класики й відтворює атмосферу домашнього затишку. У залах переважають пісочні, кремові й шоколадні відтінки. Загальну обстанову доповнюють м'які дивани й зручні крісла, кришталеві люстри й повітряні штори. Картини на стінах доповнюють декоративне оздоблення та являють собою галерею українських художників.
Гості можуть придбати вподобаний екземпляр творіння. Меню ресторану складається з популярних страв європейської та української кухонь, які готують як за традиційними, так і за авторськими рецептами.
Кухарі для приготування страв використовують виключно натуральні й свіжі фермерські продукти, а також часто практикують технологію су-від. У меню можна знайти розділ з комплексними сніданками, меню сієсти з трьома повноцінними бізнес-ланчами, а також окреме дитяче меню з корисними стравами для малюків.
З-поміж фірмових страв ресторану «Graal» відзначають:
- хумус з хрусткою питою,
- бургер з картоплею по-селянськи,
- щучу ікру з цибульною сальсою,
- салат «Грааль»,
- авторський томатний суп від шефа з качкою й шоколадною фетою,
- вершковий біск з морепродуктами,
- свиняче філе з кус-кусом і гранатовим соусом,
- лосось су-від з апельсиновим соусом,
- фермерського курчати з соусом Сальса,
- медальйони з телятини з соусом Баварія Блю.
Особливістю ресторану «Graal» є власна кондитерська. Для ласунів в закладі представлені два десятки фірмових десертів і власної випічки, серед яких виділяють тирамісу з мигдальними Амарето й чіпсами, тістечко Graal, суфле з пудрою з зеленого чаю, семіфредо з фісташковим праліне, Київський торт і морозиво власного виробництва.
Варто відзначити, що кондитери готують фірмові десерти з натуральних інгредієнтів без застосування порошкових сумішей. З напоїв у ресторані представлені різні сорти чаю в самоварі, кавові напої на основі арабіки, фірмова кава «Graal» й авторський какао з маршмелоу й апельсинами.
Алкогольна карта містить міцні напої, асортимент європейських вин і класичні коктейлі. Надається послуга корк-фі. З четверга по неділю в ресторані вечорами лунає жива музика у виконанні саксофоніста.
Для маленьких гостей у закладі регулярно влаштовують кулінарні та творчі майстер-класи, ігри з аніматорами. У ресторані проводять бенкети, фуршети, святкування.