У Печерському районі Києва знаходиться ресторан авторської французької кухні «Graine de Moutarde - Зерно гірчиці». В інтер'єрі переважають коричневі та гірчичні відтінки. На вході розташований справжній млин, в залі дерев'яна колона 17 століття, вази ручної роботи, оригінальна гардеробна у вигляді винної бочки, плафони з кольорового скла. Основний зал на 45 осіб і лаунж-зона на 8 персон. Заклад пропонує скуштувати авторські французькі страви шеф-кухаря Руїза Сіріяка. Акцент зроблений на рибі й м...
У Печерському районі Києва знаходиться ресторан авторської французької кухні «Graine de Moutarde - Зерно гірчиці». В інтер'єрі переважають коричневі та гірчичні відтінки. На вході розташований справжній млин, в залі дерев'яна колона 17 століття, вази ручної роботи, оригінальна гардеробна у вигляді винної бочки, плафони з кольорового скла. Основний зал на 45 осіб і лаунж-зона на 8 персон. Заклад пропонує скуштувати авторські французькі страви шеф-кухаря Руїза Сіріяка. Акцент зроблений на рибі й морепродуктах, які доставляють в ресторан з Франції та Італії. У меню представлена колекція гірчиці з естрагоном, томатами й базиліком, з морською сіллю, з білим вином і іншими добавками. У винній карті представлені вина Бургундії, Бордо, Ельзасу, Рони.