На Лівому березі Дніпра в Києві, на території Гідропарку, свої двері відчиняє ресторан «Грін».
У розпорядженні гостей основний і бенкетний зали, які розмістилися на пароплаві. Також до послуг відвідувачів верхня палуба і літній майданчик на березі річки. Часто в ресторані проходять виїзні весільні церемонії, бенкети, фуршети, корпоративні заходи, сімейні свята. В основному залі на головній палубі можуть розміститися до 150 персон.
Кухарі готують популярні страви європейської та української кух...
На Лівому березі Дніпра в Києві, на території Гідропарку, свої двері відчиняє ресторан «Грін».
У розпорядженні гостей основний і бенкетний зали, які розмістилися на пароплаві. Також до послуг відвідувачів верхня палуба і літній майданчик на березі річки. Часто в ресторані проходять виїзні весільні церемонії, бенкети, фуршети, корпоративні заходи, сімейні свята. В основному залі на головній палубі можуть розміститися до 150 персон.
Кухарі готують популярні страви європейської та української кухонь.
Меню ресторану містить асортимент холодних закусок, салати, перші страви, спагеті, гарніри, млинці, деруни, вареники, страви, приготовані на грилі, страви з риби, соуси, гарячі сковорідки, десерти.
До фірмових позицій меню закладу відносяться:
- асорті «Адмірал» з бужениною, м'ясним рулетом і домашньою ковбасою,
- салат «Капітан» з шинкою, язиком, куркою та яблуками,
- теплий салат з телятиною,
- український борщ,
- асорті «Грін» на грилі.