На Печерську розташувався ресторан нової азіатської кухні «Guramma». Заклад, розташований на Дніпровському узвозі, працює в новому напрямку кулінарії «Ніккей», яке об'єднує японську і перуанську кухні. У дизайні інтер'єру переважає стиль «люксовий лофт», де поєднані різноманіття фактур і елементів декору східного напрямку, велика кількість блискучих каменів і багато світла. За кухню відповідає шеф-кухар японець Ентоні Тошио Кандо. У стравах власного виконання він робить акцент на американські со...
На Печерську розташувався ресторан нової азіатської кухні «Guramma». Заклад, розташований на Дніпровському узвозі, працює в новому напрямку кулінарії «Ніккей», яке об'єднує японську і перуанську кухні. У дизайні інтер'єру переважає стиль «люксовий лофт», де поєднані різноманіття фактур і елементів декору східного напрямку, велика кількість блискучих каменів і багато світла. За кухню відповідає шеф-кухар японець Ентоні Тошио Кандо. У стравах власного виконання він робить акцент на американські соуси, перець і приправи, які використовують в приготуванні класичних японських і паназіатських продуктів – сирої риби, морепродуктів, рису, водоростей. У барі ресторану представлена колекція японського віскі, велика лінійка саке і коктейлі.