«Хутір» - це заміський ресторан, який розмістився в мальовничому місці на березі озера в селі Віта-Поштова, недалеко від Києва.
До послуг гостей простора територія з декоративними містками, ставом і квітковими насадженнями, дерев'яні альтанки, два бенкетні зали з місткістю 60 і 120 запрошених, приватна приозерна територія.
Інтер'єр ресторану виконаний дизайнерами в староукраїнському стилі - вибілені стіни з розписом, масивні меблі та оздоблення з натурального дерева, вишиті скатертини й рушники, живі квіти й старовинна кераміка.
Велике меню містить асортимент популярних українських, європейських та кавказьких страв. Акцент зроблено на м'ясних та рибних стравах, які готують на відкритому вогні.
Гості можуть замовити шашлик з курячого берда і шашлик з каре телятини, перепілку-гриль, свинячі ребра, свинячий ошийок і свинячу вирізку на мангалі, лаваш, запечений з сулугуні, запечені печериці, картопля й овочі.
Також кухарі приготують холодні й гарячі закуски, перші страви, основні страви з м'яса, птиці, риби, гарніри, випічку і десерти.
До фірмових позицій меню відносяться:
- капрезе з руколою і соусом песто,
- теплий салат з телятиною і грибами у вершковому соусі,
- салат з вугром під соусом унагі,
- теплий салат з качиною грудкою,
- український борщ з телятиною і грінками,
- крем-суп зі шпинатом і лососем,
- вареники з м'ясом,
- деруни зі шкварками,
- хачапурі по-аджарськи з бринзою,
- медальйони зі свинини з соусом «Деміглас»,
- качина грудка з грушею,
- куряче філе на рисовій подушці,
- сібас на мангалі,
- яблучний штрудель з морозивом.