Ресторан Хутір

Хутір
?
Київ, вул. Набережна 3 а с. Віта-Потова
?
Все фотографии
Ресторан Хутір
Київ, вул. Набережна 3 а с. Віта-Потова
Київ, вул. Набережна 3 а с. Віта-Потова
+38 067 701 7001
Середній чек: 
$$$$
Опис
«Хутір» - це заміський ресторан, який розмістився в мальовничому місці на березі озера в селі Віта-Поштова, недалеко від Києва. До послуг гостей простора територія з декоративними містками, ставом і квітковими насадженнями, дерев'яні альтанки, два бенкетні зали з місткістю 60 і 120 запрошених, приватна приозерна територія. Інтер'єр ресторану виконаний дизайнерами в староукраїнському стилі - вибілені стіни з розписом, масивні меблі та оздоблення з натурального дерева, вишиті скатертини й рушник...

«Хутір» - це заміський ресторан, який розмістився в мальовничому місці на березі озера в селі Віта-Поштова, недалеко від Києва.

До послуг гостей простора територія з декоративними містками, ставом і квітковими насадженнями, дерев'яні альтанки, два бенкетні зали з місткістю 60 і 120 запрошених, приватна приозерна територія.

Інтер'єр ресторану виконаний дизайнерами в староукраїнському стилі - вибілені стіни з розписом, масивні меблі та оздоблення з натурального дерева, вишиті скатертини й рушники, живі квіти й старовинна кераміка.

Велике меню містить асортимент популярних українських, європейських та кавказьких страв. Акцент зроблено на м'ясних та рибних стравах, які готують на відкритому вогні.

Гості можуть замовити шашлик з курячого берда і шашлик з каре телятини, перепілку-гриль, свинячі ребра, свинячий ошийок і свинячу вирізку на мангалі, лаваш, запечений з сулугуні, запечені печериці, картопля й овочі.

Також кухарі приготують холодні й гарячі закуски, перші страви, основні страви з м'яса, птиці, риби, гарніри, випічку і десерти.

До фірмових позицій меню відносяться:

  • капрезе з руколою і соусом песто,
  • теплий салат з телятиною і грибами у вершковому соусі,
  • салат з вугром під соусом унагі,
  • теплий салат з качиною грудкою,
  • український борщ з телятиною і грінками,
  • крем-суп зі шпинатом і лососем,
  • вареники з м'ясом,
  • деруни зі шкварками,
  • хачапурі по-аджарськи з бринзою,
  • медальйони зі свинини з соусом «Деміглас»,
  • качина грудка з грушею,
  • куряче філе на рисовій подушці,
  • сібас на мангалі,
  • яблучний штрудель з морозивом.
У барній карті представлені класичні коктейлі, пляшкове і розливне пиво, міцний алкоголь, вина Італії, Чилі, Грузії.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!