Ресторан колоніальної азіатської кухні «Indokitai» відчиняє свої двері на Великій Житомирській у самому центрі Києва.
У розпорядженні відвідувачів довгий зал з рядом столиків і затишний зал-вітальня звідки можна потрапити до бару. У теплу пору року в ресторані працює крита літня тераса з мальовничим виглядом на Пейзажну алею.
Дизайнерський інтер'єр приміщення переносить відвідувачів у вітальню багатого колоніста і власника каучукових плантацій, який колекціонує марки й малює азіатських жінок, портрети яких розвішані на стінах залів.
Ресторан прикрашають відкритий бар, орієнтальні буфети, різьблені решітки на стінах і стелях, гармонійне поєднання насичених коричневих і м'ятних відтінків.
Меню ресторану включає авторські південно-азійські страви з французьким акцентом. Гостям подають закуски, салати, супи, основні страви, десерти та свіжу випічку.
На початку трапези гості можуть замовити страви холодного бару, серед яких відзначають: сечіве з креветки з гребінцем, тартар з лосося з апельсином і заправою з шампанського, спринг-роли з креветкою і соусом «Солодкий чилі».
Серед фірмових закусок і салатів ресторану виділяють жаб'ячі лапки в винному соусі з лаймовою цедрою, а також камбоджійський салат з яловичиною.
Фірмовими стравами «Indokitai» вважаються:
- курча масала з коржем чапати,
- яловичина в семи спеціях з шіїтаке, паростками й карамельним соусом,
- короп в кокосовому карі,
- лаоське курча з банановим рисом і корицею Каї Лао.
Для ласунів представлена десертна карта, де відзначають шоколадний пай з сичуанським перцем, наполеон із зеленим чаєм, мочі з морозивом.
У карті напоїв гості знайдуть чаї, каву, домашні лимонади, фреші.
Барна карта пропонує українське пиво «Микулин», міцний алдкоголь, вина Італії, Іспанії, Чилі, Франції, а також абсент, який лежить в основі багатьох оригінальних коктейлів закладу.