Ресторан близькосхідної кухні «Kalaki» розмістився на проспекті Павла Тичини в Дніпровському районі Києва.
Атмосферний інтер'єр поєднує в собі сучасну стилістику і кавказькі етнічні елементи декору – строкаті килими, овечі шкури, старовинна кераміка й оздоба з натурального дерева, сині оксамитові крісла й масивні дерев'яні столи, а стіни прикрашають сімейні світлини, зображення національних грузинських героїв і картини в кавказькому стилі.
Ресторан вирізняється наявністю в залах справжніх печей і відкритого мангала.
Меню «Kalaki» складається з асортименту автентичних грузинських страв і базується на хлібі, м'ясі й вині.
Серед коронних страв ресторану відзначають:
- хачапурі по-аджарськи,
- чакапулі,
- шурпу,
- кебаб з баранини,
- теплий салат з телятини,
- кучмачі,
- шкмерулі,
- лобіо,
- абхазуро,
- хінкалі на вибір з бараниною, свининою і телятиною, з сиром сулугуні.
У карті напоїв також є фірмовий грузинський чай, трав'яний карпатський чай, крафтові чаї з імбиром, обліпихою, малиною, а також лимонади та кавові коктейлі.