«Картата Потата» – це ресторан, який поєднує в собі кафе-гастроном і кулінарну студію. Заклад розмістився в самому серці столиці, на Пушкінській вулиці, в будинку, де в радянські часи був гастроном.
Оригінальний дизайнерський інтер'єр поєднує в собі вінтажний і сучасний стилі. У залах превалює світла пастельна палітра, цегляні стіни, національна вишивка й гобелени, подущки з гуцульських килимів та англійські квіткові шпалери, лляні скатертини й раритетні меблі зі світлих порід дерев. У розпорядженні гостей два зали, один з яких має два яруси.
Особливістю ресторану є продуктова крамниця, в якій можна придбати різні фермерські продукти, сири, пасту, сіль, молоко й свіжу випічку. На території лавки для зручності гостей обладнана зона очікування з холдером для вина й розетками для ноутбуків. За келихом вина відвідувачі можуть чекати замовлені страви й продукцію. У меню представлені авторські страви української, європейської та радянської кухонь.
З-поміж фірмових страв відзначають:
- макарони по-флотськи з яйцем пашот,
- вінегрет з овочами в хоспері,
- салат «Нісуаз»,
- гранолу з йогуртом,
- шпинатний суп з яйцем пашот,
- грецьку мусаку,
- овочевий суп,
- вареники з коренеплодами, качкою та яблуками,
- вареники на морквяному тісті з курчам і кукурудзою.
У будні можна замовити бізнес-ланчі в форматі чурраско-бару. Серед позицій десертної карти є коронні страви: сирна запіканка з яблучним повидлом і домашній зефір.
Кожен день у меню представлена страва дня. У ресторані випікають домашній хліб і круасани. У карті напоїв є фірмове какао трьох видів. Крім того, гості можуть замовити домашні чаї з сиропами власного приготування: з ягідним, імбирно-гранатовим і обліпиховим.
Алкогольна карта складається з популярних європейських вин, які можна пробувати у бокалах.