На вулиці Володимирській у самому серці столиці, біля «Золотих Воріт», розмістилося грузинське кафе «Хурма».
Дизайнерський інтер'єр закладу відтворює дух сучасної Грузії. В оформленні приміщення поєднуються лаконічний лофт-стиль і колоритні елементи етно-декору: дерев'яні столи й дивани з мереживним текстилем.
У розпорядженні гостей три зали, один з яких просторий основний з панорамними вікнами. Також є два затишні невеликі приміщення для компаній. Кафе витримано в теплих пісочних і теракотових відтінках, м'яке світло ллється з плетених абажурів.
У меню представлений асортимент традиційних страв грузинської кухні, які готують виключно за автентичними рецептами. Варто відзначити, що спеції – хмелі-сунелі, уцхо-сунелі, харчос-сунелі, кінза, дзира, коріандр, сумах, барбарис, шафран, сванська сіль, суха аджика, а також сири, вино й чай у заклад поставляються прямо з Грузії.
З-поміж основних страв меню відзначають вісім видів хачапурі, зокрема по-імеретинськи, по-мегрельськи, по-аджарськи, по-осетинськи й фірмовий закритий хачапурі з м'ясом і сиром. Також відвідувачі можуть покуштувати шість видів хінкалі, які готують за традиційним рецептом, а також смажать. До хінкалі, які начиняють телятиною, бараниною, картоплею, сиром або грибами, подають домашні соуси: ткемалі, аджику, боже, мацоні, сацебелі, наршараб.
Також з фірмових страв виділяють:
- харчо,
- чихіртму,
- лобіо з квасолі з ароматними травами,
- салат з сиром сулугуні в мигдалі,
- чанахі,
- курча табака,
- чкмерулі,
- чашушулі, курку,
- мариновану в хурмі з гострим перцем,
- баранину, запечену з ківі й спаржею.
Для цінителів східних солодощів у десертній карті представлені фірмовий горіховий торт, мацоні з медом і горіхами, пеновані з сиром і курагою, сирники з хурмою й м'ятним мацоні.
У карті напоїв є грузинські літні, домашні та фірмові лимонади, а також фірмові чаї з гранатом, барбарисом, чебрецем, ромашкою та мелісою.
Крім того, у кафе готують гарячі чайні коктейлі, серед яких є фірмовий з хурмою. В алкогольній карті крім міцних спиртних напоїв є широкий асортимент грузинських вин.