У центрі столиці, на вулиці Шота Руставелі, розмістився один з ресторанів мережі закладів «Хінкальня».
У розпорядженні гостей два просторі зали, в одному з яких розташована відкрита кухня. Оригінальний дизайнерський інтер'єр закладу відтворює автентичну атмосферу грузинського будинку – стіни прикрашені традиційним грузинським візерунком, картинами й керамічними виробами, превалює оздоблення з натурального дерева, у залах розставлені лаконічні меблі. В одному з двох залів гості можуть спостерігати приготування хачапурі й хінкалі на відкритій кухні.
В основі меню – традиційні грузинські страви, які готують за старовинними рецептами. Основний акцент зроблено на трьох класичних грузинських стравах: хінкалі, хачапурі й харчо. Відвідувачам готують хінкалі трьох видів–- подають з м'ясом, з м'ясом і зеленню, а також з сиром. Першу страву «Харчо» кухарі ресторану готують за класичним рецептом.
Крім того, з-поміж фірмових позицій меню ресторану відзначають:
- хачапурі по-аджарськи,
- скумбрію зі скибочками лимона,
- картоплю й свинину, тушковані в кеце «Оджахурі»,
- курча по-чкмерульски з вершковим соусом і часником.
Варто відзначити, що в ресторані подають домашній свіжоспечений хліб двох видів: шоті й чорний. Гостям пропонують соуси власного виробництва: ткемалі й сацібелі.
У ресторані представлена велика десертна карта, в якій є фірмові солодощі:
- пахлава,
- пеламуші,
- мацоні,
- гозінаки.
У карті напоїв акцент зроблено на класичній чорній каві, до якої подають окремо молоко за бажанням гостей. Алкогольна карта містить асортимент червоних і білих вин, а також фірмову чачу.