У самому центрі Києва, на вулиці Січових Стрільців, розмістився ресторан «Кійсаре».
Елегантний інтер'єр закладу виконаний у стилі європейської класики - теплі кремові й шоколадні відтінки, світлі цегляні стіни, меблі з темних порід дерев, стельові балки, кришталеві люстри, дивани з м'якими подушками.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних і авторських страв німецької, італійської, європейської, української кухонь.
У меню гості знайдуть бургери, супи, пасти, різото, рибні та м'ясні страви, холодні та гарячі закуски, салати, гарніри, соуси, десерти.
Основний акцент у меню зроблено на стравах, які готують на вугіллі - яловичий міньйон, свинину на кістці, каре телятини й баранини, стейк Стріплойн і Риб-Ай, шашлик з телятини, свинини, курки, біфштекс з сиром і помідором, стейк з лосося з овочами, запечений сібас, дорада, скумбрія, лаваш з сиром сулугуні, курча табака.
У ранковий час у закладі подають комплексні сніданки - європейський сніданок, омлет з овочами й сиром, вівсяну кашу з грушею, млинці з медом і горіхами, з яблуком і корицею, сирники зі сметаною і джемом.
Фірмовими стравами ресторану «Кійсаре» вважаються:
- паста з морепродуктами у вершковому соусі,
- лосось, фарширований грибами й креветками,
- каре телятини зі шпинатним соусом,
- запечена качина ніжка з малиновим соусом,
- бефстроганов з телятини з білими грибами,
- свинячі ребра у винному соусі,
- тар-тар з лосося з авокадо і каперсами,
- салат з малосольного лосося з авокадо,
- креветки, запечені з розмарином,
- шоколадний фондан.