У центральній частині Києва, на території козацького селища «Мамаєва Слобода», розмістився ресторан «Коса над чаркою».
Колоритний інтер'єр закладу переносить гостей за часів козацтва і відтворює атмосферу старовинних українських хат - масивні дерев'яні лави й столи, глиняний посуд, вибілені стіни, візерунчастий і вишитий текстиль.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних страв української кухні за старовинними рецептами.
У меню представлено понад 150 страв, серед яких гост...
У центральній частині Києва, на території козацького селища «Мамаєва Слобода», розмістився ресторан «Коса над чаркою».
Колоритний інтер'єр закладу переносить гостей за часів козацтва і відтворює атмосферу старовинних українських хат - масивні дерев'яні лави й столи, глиняний посуд, вибілені стіни, візерунчастий і вишитий текстиль.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних страв української кухні за старовинними рецептами.
У меню представлено понад 150 страв, серед яких гості знайдуть соління, салати, холодні закуски, перші страви, вареники, каші й гарніри, а також страви з м'яса й риби.
З-поміж фірмових страв закладу відзначають:
- вудженину,
- козацький куліш,
- деруни зі шкварками,
- голубці з м'ясом,
- вареники з домашнім сиром,
- свинину під буряковим квасом «Верещака»,
- тушковану свинину з салом «Вертуни з салом»,
- гречані галушки з часником.
У барній карті є ряд фірмових наливок і настоянок.
Вечорами в ресторані грають живу музику.