Ресторан «Kozak» розмістився на території Гідропарку, за Венеціанським мостом, на проспекті Броварському в Києві.
У розпорядженні гостей просторий основний зал з баром і сценою, місткістю 120 персон, а також критий літній майданчик, розрахований на 70 запрошених, вісім окремих будиночків-куренів кожен з яких вміщує компанії від 8 до 20 осіб.
Колоритний інтер'єр ресторану виконаний дизайнерами в національному стилі - ткані килими, вибілені стіни з писаними орнаментами, масивні меблі й великі дубові столи, етно-гобелени, рушники й глиняний посуд.
У меню представлено широкий вибір популярних страв української та кавказької кухонь.
Гості можуть замовити салати, холодні закуски, перші страви, гарячі закуски, основні страви з м'яса, птиці та риби, гарніри, страви на вугіллі, гарячі борошняні вироби, страви для компаній, оригінальні соуси та десерти.
Серед фірмових позицій меню ресторану відзначають:
- салат «Козак» з язиком, чорносливом, яблуками й горіхами,
- український борщ з телятиною і пампушками,
- деруни з грибами й сметаною,
- сулугуні з бастурмою в лаваші,
- свинячий стейк з ошийка під грибним соусом,
- бефстроганов з печерицями,
- курчати табака з часниковою заправою,
- каре телятини з лавашем і цибулею,
- стейк з лосося,
- смажені пельмені з сиром, які подають у горщику,
- садж з баранини,
- штрудель з яблуками.
Вечорами в «Kozak» грають живу музику, гості можуть заспівати улюблених пісень на караоке.