В історичному центрі Києва, біля стін найдавнішої святині міста – Києво-Печерської Лаври, свої двері відчиняє ресторан «Купол». Вишуканий інтер'єр закладу оформлений у стилі бароко з елементами модерну – різьблені меблі з натурального дерева, пастельні відтінки, куполоподібна стеля і колони. Меню складається з класичних страв європейської та української кухонь. У будні готують комплексні бізнес-ланчі. Фірмова страва від шефа – стейк із сьомги й есколара, фарширований шпинатом і креветками «Honfl...
В історичному центрі Києва, біля стін найдавнішої святині міста – Києво-Печерської Лаври, свої двері відчиняє ресторан «Купол». Вишуканий інтер'єр закладу оформлений у стилі бароко з елементами модерну – різьблені меблі з натурального дерева, пастельні відтінки, куполоподібна стеля і колони. Меню складається з класичних страв європейської та української кухонь. У будні готують комплексні бізнес-ланчі. Фірмова страва від шефа – стейк із сьомги й есколара, фарширований шпинатом і креветками «Honflur de lux». Крім того, охочим до солодкого пропонують авторські десерти, які шеф-кухар готує з натуральних інгредієнтів за складною й оригінальною рецептурою. В алкогольній карті представлені французькі, італійські, чилійські та грузинські вина, а також свіже розливне пиво.