У Подільському районі Києва, на вулиці Маршала Гречка, свої двері відчиняє ресторан «Laterrasse».
У розпорядженні гостей три оригінальні та різні за стилістикою зали: паб «Лондон», де часто відбуваються трансляції спортивних подій і зустрічі дружніх компаній, основний зал «Шоколад», а також простора тераса «Прованс», яка підходить для проведення бенкетів і фуршетів.
Кухарі ресторану «Laterrasse» спеціалізуються на приготуванні популярних страв європейської, французької, італійської та української кухонь за традиційними й авторськими рецептами.
Щоранку гості можуть замовити комплексні сніданки на вибір – англійський або континентальний. Крім того, у меню представлені різні салати, закуски, перші страви, страви з м'яса й риби, паста та гарніри.
Фірмовими стравами меню ресторану вважаються:
- теплий салат з телятиною й грибами,
- деруни зі шкварками та цибулею,
- асорті ковбасок по-баварськи,
- український борщ з пампушками,
- телятина з журавлиною,
- фрикасе з яловичини з картопляним пюре,
- свинина на кістці з овочами,
- куряче філе з сиром і картоплею.
З-поміж напоїв відзначають домашній узвар і морс. В алкогольній карті ресторану є міцний алкоголь, класичні коктейлі, свіже розливне й пляшкове пиво, а також глінтвейн і грог.