Один з ресторанів-бутиків мережі закладів «Le Komora» зустрічає своїх гостей в Голосіївському районі столиці, на вулиці Васильківській.
Затишний інтер'єр невеликого приміщення відтворює атмосферу гірського шале в Швейцарських Альпах: світлі пастельні відтінки, велика кількість оздоблення й декору з натурального дерева, на стінах розвішані сноуборди й лижі. Ресторан-бутик працює в форматі дегустаційного залу, кафе і магазину.
Тут відвідувачам представлено понад 20 різновидів швейцарських сирів, французьке біле вино з регіону Ельзас, а також всілякі дегустаційні сети.
У закладі представлені різні сорти сиру, зокрема Emmentaler, La Gruyere, Tete de Moine, Appenzeller, який у процесі дозрівання щотижня обмивається спеціальним розчином на основі білого вина і пряних трав, а також Hobelkase.
У меню акцент зроблено на традиційних стравах швейцарської кухні, з-поміж яких є фірмові:
- швейцарське фондю «Moitié-moitié»,
- салат «Appenzeller Marine»,
- раклет «A la Bougie» з підсмаженим сиром раклет, грибами, оливками й беконом,
- сирне плато «Créme Ensemble».
У «Le Komora» відвідувачі можуть продегустувати добірні сорти вин Швейцарії й Франції. Зробити правильний вибір допоможуть професійні сомельє і бармени.
Регулярно в «Le Komora» влаштовують фондю-вечірки й кулінарні майстер-класи.
Також відвідувачі можуть придбати сири й вина, що поставляються зі Швейцарії, а також раклетниці та какелон для приготування фондю.