На Великій Васильківській у Голосіївському районі Києва, недалеко від станції метро «Олімпійська», навпроти театру оперети, розмістився пивний ресторан «Libeerty».
Простір закладу поділено на два окремі зали, в одному з яких передбачено куріння кальяну.
У теплу пору року працює літня тераса-балкон, з якої відкривається мальовничий вигляд на пам'ятки столиці. Меню ресторану пропонує своїм відвідувачам популярні й авторські страви європейської та української кухонь.
Кухарі «Libeerty» готують холодні й гарячі закуски, салати, страви для компанії, перші страви, основні страви з м'яса, птиці, риби й морепродуктів, піцу на тонкому тісті, гарніри, десерти.
Акцент зроблено на стравах, які запікають у хоспері – курка-гриль, куряча грудка з овочами-гриль, томлені свинячі ребра на подушці з тушкованої капусти, свиняча корейка на кістці, сібас з вершково-кремовим соусом з хрону, філе лосося на грилі, каре телятини з картопляним пюре, пепер-стейк, стейк «Рибай».
Крім цього, у меню є різноманітні закуски до пива - тюлька в хрусткій скоринці, креветки й бичок, європейська корюшка фрі, кільця кальмарів з соусом «Тар-тар», мідії та креветки-гриль.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- пікантну піцу з підкопченими ребрами,
- бургер «Libeerty» з картоплею фрі,
- підкопчені свинячі вуха,
- салат з телятиною, баклажанами й томатами чері,
- салат з тунцем,
- курячі крила за рецептом шеф-кухаря,
- червоний український борщ за фірмовим рецептом від шефа,
- пана-коту з пюре з манго і маракуї.
Крім цього, у ресторані представлені кава, кавомікси, авторські чаї, лимонади, фреші, асортимент міцного алкоголю і коктейлів на його основі, односолодовий і купажований шотландський віскі, американський та ірландський віскі, настойки, вина Італії, Іспанії, Франції, Грузії, Аргентини, Нової Зеландії, Південної Африки.
Регулярно в пивному ресторані проходять трансляції спортивних подій, а вечорами в п'ятницю і суботу гості можуть насолодитися живою музикою.