У середмісті Києва, на площі Перемоги, розмістився прем'єр-готель «Либідь», на території якого гостей зустрічає однойменний ресторан.
Великий і світлий основний зал місткістю 110 персон стилізований під заміське шале. Крім того, у розпорядженні відвідувачів конференц-зал «Слов'янський» і лобі-бар.
В інтер'єрі ресторану переважають теплі відтінки, стелі й колони оздобленні натуральним деревом темних порід, м'яке освітлення забезпечує точкове підсвічування. Зал ресторану поділений на низову і подіумну зони огорожею з натурального каменю.
В основі меню представлені традиційні страви європейської та української кухонь. Щоранку відвідувачі можуть покуштувати сніданків, які подають у форматі шведського столу, а в обідній час у ресторані подають комплексні бізнес-ланчі.
У меню представлені фірмові страви:
- пряний оселедець власного засолу,
- тигрові креветки під екзотичним соусом,
- мікс-салат з лососем під апельсиново-гірчичним дрессингом,
- салат «Цезар»,
- деруни,
- вареники,
- жульєн.