«Угорський дім» - це ресторан, який розмістився в самому центрі Києва, на Великій Васильківській, недалеко від станції метро «Палац Україна».
Тут гості можуть замовити популярні страви угорсько-європейської кухні, адаптованої під смаки українців. У меню представлені салати, холодні й гарячі стартери, перші й основні страви, гарніри, домашній хліб, десерти.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
салат з качиною грудкою, сиром дор блю, карамелізованим яблуком і ягідним соусом,
тар-тар з ...
«Угорський дім» - це ресторан, який розмістився в самому центрі Києва, на Великій Васильківській, недалеко від станції метро «Палац Україна».
Тут гості можуть замовити популярні страви угорсько-європейської кухні, адаптованої під смаки українців. У меню представлені салати, холодні й гарячі стартери, перші й основні страви, гарніри, домашній хліб, десерти.
Серед фірмових страв закладу відзначають:
- салат з качиною грудкою, сиром дор блю, карамелізованим яблуком і ягідним соусом,
- тар-тар з телятини,
- карпачо з лосося з каперсами, сиром пармезан і тостами,
- лангош з копченим салом,
- деруни з копченими шкварками,
- млинці по-хортобадськи з яловичиною і сметанковим соусом,
- гуляш-левеш з яловичиною, паприкою і часником,
- рибний суп «Халаслі» з сома й коропа,
- молоду яловичину по-мадярськи з болгарським перцем-гриль,
- біфштекс по-угорськи з посіченою свининою і яловичиною, болгарським перцем, паприкою і смаженим яйцем,
- стейк з яловичини «М'ясо по-вишеградськи» з курячою печінкою, беконом, грибами під соусом бешамель,
- угорські макарони «Турош чуса» з домашнім сиром, сметаною і копченими шкварками,
- ретеш з вишнею,
- пиріг «Ракоці турош» з домашнього сиру, запеченого білка й абрикосового джему.
У барній карті основний акцент зроблено на асортименті токайських вин.
Затишний інтер'єр ресторану виконаний у сучасному стилі з елементами лофт - пастельні відтінки сірого, пісочного й коричневого кольорів, цегляне муровання стін, меблі та оздоблення з натурального дерева, бетон, ліплення і розпис на стінах.