У Подільському районі Києва, на вулиці Костянтинівській, недалеко від станції метро «Контрактова площа», розмістився ресторан-раменна «Menya Musashi» однойменної мережі закладів.
Тут відвідувачі можуть замовити традиційні страви китайської та японської кухонь. Меню пропонує асортимент салатів, закусок, страв з рису і локшини, чотири види рамена, гедзи, роли, цхемени й десерти.
До фірмових позиціях меню ресторану відносять:
- чорний рамен-бульйон з чорнилом каракатиці, телятиною кобе, кунжутною олією, водоростями норі й соусом «Ладаре»,
- класичний рамен з качкою,
- червоний рамен з морепродуктами,
- білий рамен мусаші з овочами, кокосовим молоком, пастою карі, кукурудзою і чорним кунжутом,
- телятину кобе в каві з капустою Пак-чой,
- салат кайсо з огірком, авокадо і соусом гамадарі,
- смажену локшину з тунцем, лососем, селерою, часником, болгарським перцем і бобами Едамаме,
- курку теріякі з паровим рисом,
- гедзу з окунем, лососем, тріскою,
- аджіномото під соусом і білим кунжутом,
- рол з лососем у чорному кунжуті,
- пшеничну локшину власного приготування аль денте «Цхемен» з телятиною кобе і гострим соусом на основі свинячого бульйону й риби Нібоші.
Для ласунів у ресторані готують фірмові ласощі - банан темпура в японських сухарях панко з карамельним соусом, цукровою пудрою і м'ятою, брауні з імбирним морозивом під апельсиновим соусом, чизкейк з пудрою зеленого чаю.
У барній карті закладу представлено великий вибір чаю, кави та кавових міксів, а також є фреші, детокс-коктейлі, глінтвейн, фірмове біле й червоне сливове вино, пиво, міцний алкоголь, вина Італії, Австралії, Чилі.
Інтер'єр ресторану витриманий у сучасному стилі з елементами декору в стилі лофт - теплі пісочні й бежеві відтінки, лаконічні меблі й м'які дивани, оздоба з натурального дерева світлих порід і металу, оригінальне освітлення.