Ресторан «Мисливський двір» входить до складу однойменного готельно-ресторанного комплексу, який стоїть на Лівобережжі, на мальовничій території парку Партизанської слави.
У розпорядженні гостей п'ять залів з місткістю від 40 до 250 персон. В цілому, у закладі можуть одночасно розміститися понад 500 гостей.
Колоритний інтер'єр ресторану оформлений у мисливському стилі - меблі з натурального дерева темних порід, оздоба з дикого каменю, тепла бежево-шоколадна колірна гама в оформленні, опудала диких кабанів, оленячі роги, каміни.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних і авторських страв європейської та української кухонь.
Родзинкою меню вважаються страви з дичини:
- салат з заячиною або олениною,
- дикий кабан на подушці з картопляно-селеровому пюре,
- бульйон з фрикадельками з дичини,
- печеня з косулі,
- стейк з оленини,
- пельмені з дичини.
Також гості можуть замовити холодні закуски, салати, перші страви, люля-кебаб, хачапурі, традиційні страви української кухні, млинці з різними варіантами начинок, гарніри й десерти.
Серед фірмових позицій меню ресторану відзначають:
- язик з часниковим соусом,
- теплий салат з телятиною та сиром фета,
- салат з печеним лососем, яблуком і фенхелем,
- український борщ з пампушками,
- форель на шпинатній подушці,
- стейк з телятини,
- запечені свинячі ребра в глазурі,
- каре новозеландського ягняти,
- медальйони з індички з кіноа,
- крученики з капустою і чорносливом.
- вишневий штрудель з морозивом,
- десерт «Шоколадна сеньйора»,
- тирамісу.
Спеціально для проведення святкових заходів у закладі розроблено окреме бенкетне меню.