«Мон Шер» – це ресторани ліванської кухні, які розмістилися в центральній частині Києва, на вулицях Жилянській і Ярославів Вал.
Оригінальний інтер'єр виконаний у соковитих фарбах з переважанням бірюзових і золотистих відтінків та витриманий у традиційному східному стилі.
Основу меню складають популярні страви ліванської та європейської кухонь.
У ранковий час гостям готують комплексні сніданки: вівсяну кашу з фруктами, омлет зі шпинатом, шинкою, сиром і грибами, яєчню з віденськими ковбасками, сирники з родзинками, джемом і сметаною.
У будні подають комплексні бізнес-ланчі.
Основний акцент у меню зроблено на м'ясних стравах, приготованих на грилі:
- курча на мангалі «Мон Шер»,
- шиш таук,
- шашлики з індички з гірчичним соусом,
- шашлики зі свинини й телятини,
- люля-кебаб.
- асорті ліванських закусок,
- сирну пасту «Лабне»,
- бабагануш,
- салат «Мон Шер» з креветками, кальмарами й червоною ікрою,
- сочевичний крем-суп,
- смажені м'ясні тефтелі «Кіббі»,
- ліванський плов з індичкою і горіхами,
- шаурму.
У ресторані є своя випічка:
- східний коржик з м'ясом і кедровими горішками «Ламбажин»,
- коржик зі спеціями й томатами «Манакіш Заатар»,
- люля-кебаб у ліванському хлібі «Араес Кафта».
Алкогольну карту складають класичні коктейлі, міцний алкоголь, чилійські, італійські, французькі вина, а також розливне пиво, зокрема фірмове нефільтроване «Мон шер».