Ресторан «Mulberry» зустрічає своїх гостей у середмісті Києва, на вулиці Шовковичній, недалеко від станції метро «Палац Спорту».
Заклад займає два рівні.
На першому поверсі розмістився основний зал, інтер'єр якого витриманий у стилі сучасної класики – соковиті блакитні й фіолетові відтінки, стіни з тканинним квітковим декором, дизайнерський розпис панелей, оздоба з натурального дерева, старовинний бельгійський сервант з дуба, камін і живі квіти.
Нижній рівень відведений під сигарну кімнату, яка також є і VIP-залом з декором з натурального моху.
Спеціально для маленьких відвідувачів обладнана дитяча ігрова кімната і розроблено дитяче меню.
У теплу пору року відкрита літня тераса з м'якими диванами.
Основу меню «Mulberry» складають європейські й українські страви в авторській подачі шеф-кухаря, які готують переважно з локальних інгредієнтів, охолодженої риби й морепродуктів.
Серед фірмових страв меню ресторану відзначають:
- рапани у вершковому соусі з сиром дорблю,
- паштет з курячої печінки в мандариновій глазурі,
- буряк, маринований в червоному вині з козячим сиром і фісташками,
- тартар з лосося і тунця, персика й авокадо з гостро-солодкою заправою Чилі,
- салат з качкою, грушею і чорничним мусом,
- бульйон з домашньої птиці з перепелиним яйцем і овочевим тальяетеле,
- стейк на кістці «Кремінь»,
- дорадо з овочами й травами,
- каре новозеландського ягняти у фісташковій скоринці.
У ранковий час у ресторані подають комплексні сніданки.
Барну карту складають вина Старого і Нового Світу, а також подають каву, чай, фреші й домашні лимонади.