Ресторан сучасної в'єтнамської кухні «NAM» зустрічає гостей на вулиці Московській у Києві.
Основу меню складають автентичні в'єтнамські страви, які готують за авторською технологією шеф-кухара Ектора Хіменес-Браво.
Гостям подають в'єтнамські тім-сами, неми, м'ясні й рибні страви, салати, страви «Роу бар» з морепродуктами, варіанти супу «Фо», основні страви з м'ясом, птицею, рибою і морепродуктами в складі, страви з рису, овочів і локшини, страви WOK, десерти та сорбети.
Серед фірмових позицій ме...
Ресторан сучасної в'єтнамської кухні «NAM» зустрічає гостей на вулиці Московській у Києві.
Основу меню складають автентичні в'єтнамські страви, які готують за авторською технологією шеф-кухара Ектора Хіменес-Браво.
Гостям подають в'єтнамські тім-сами, неми, м'ясні й рибні страви, салати, страви «Роу бар» з морепродуктами, варіанти супу «Фо», основні страви з м'ясом, птицею, рибою і морепродуктами в складі, страви з рису, овочів і локшини, страви WOK, десерти та сорбети.
Серед фірмових позицій меню «NAM» відзначають:
- тім-сам з трюфелем та креветкою,
- хрусткий нем з куркою та кальмаром,
- зелений салат з качкою та чилі,
- суп «Фо» від шефа з крабовим м’ясом,
- курка у кисло-солодкому соусі з ананасом,
- курка по-пекинськи,
- смажений рис з креветками,
- шоколадний мус з маракуйєю, карамельно-банановим кремом та шоколадним сабле.
У великій винній карті представлено понад 90 позицій вина з усіх куточків світу.
Також у барній карті акцент зроблено на оригінальних авторських коктейлях.