Ресторан-банкет-хол «DELICATES CLUB» розмістився на вулиці Госпітальній у Печерському районі Києва.
Заклад спеціалізується на проведенні весільних і сімейних свят, днів народжень та ювілеїв, бенкетів і корпоративних заходів. До послуг відвідувачів бенкетний зал «Прованс» з місткістю 50 і зал для фуршетів і церемоній.
Розкішний дизайнерський інтер'єр витриманий у пастельних бежевих, золотистих і кремових відтінках. У теплу пору року гості можуть відпочити на літній терасі з виглядом на центр столиці. В оформленні ресторану превалюють елегантні ковані елементи декору, живі квіти, ліпнина і позолота.
Основу меню складають страви авторської європейської кухні, які шеф-кухар готує з натуральних свіжих інгредієнтів.
Серед коронних страв меню відзначають:
- рибний суп «П'ємонт» з томатами й мідіями,
- царську юшку з судака,
- лосося й ескалара,
- філе судака з цукіні, броколі й спаржевою квасолею у вершково-винному соусі,
- лосося на грилі в пряних травах з яскравим соусом,
- котлети з судака з беконом,
- філе сьомги з ікорним соусом,
- лазанью по-тосканськи,
- пасту з томатами й базиліком,
- домашні равіолі з креветками й соусом «Дор Блю»,
- тартар з норвезького лосося,
- фуа-гра з ягодами а-ля натюрель,
- гуацето з мідій у фірмовому соусі з хрусткими грінками,
- жульєн демаре у вершковому соусі,
- карпачо з лосося з руколою і пармезаном,
- салат «Нісуаз» з тунцем,
- теплий салат з телятиною в соусі теріякі й мигдальними пластівцями,
- салат з восьминогом і картоплею під соусом песто,
- «Олів'є» за рецептом 1812 року з перепілкою, червоною ікрою та чіпсами з пармезану,
- королівський чизкейк з чорницею.