Головна / Каталог закладів у місті Київ / Ресторан Олімпік (Royal Olympic Hotel)

Ресторан Олімпік (Royal Olympic Hotel)

Олімпік
?
Київ, пров. Госпітальний 12д
?
Все фотографии
Ресторан Олімпік (Royal Olympic Hotel)
Київ, пров. Госпітальний 12д
Київ, пров. Госпітальний 12д
+38 095 684 2350
Кловська
Середній чек: 
$$$$
Олімпік
Олімпік
Олімпік
Опис
Ресторан-банкет-хол «DELICATES CLUB» розмістився на вулиці Госпітальній у Печерському районі Києва. Заклад спеціалізується на проведенні весільних і сімейних свят, днів народжень та ювілеїв, бенкетів і корпоративних заходів. До послуг відвідувачів бенкетний зал «Прованс» з місткістю 50 і зал для фуршетів і церемоній. Розкішний дизайнерський інтер'єр витриманий у пастельних бежевих, золотистих і кремових відтінках. У теплу пору року гості можуть відпочити на літній терасі з виглядом на центр ст...

Ресторан-банкет-хол «DELICATES CLUB» розмістився на вулиці Госпітальній у Печерському районі Києва.

Заклад спеціалізується на проведенні весільних і сімейних свят, днів народжень та ювілеїв, бенкетів і корпоративних заходів. До послуг відвідувачів бенкетний зал «Прованс» з місткістю 50 і зал для фуршетів і церемоній.

Розкішний дизайнерський інтер'єр витриманий у пастельних бежевих, золотистих і кремових відтінках. У теплу пору року гості можуть відпочити на літній терасі з виглядом на центр столиці. В оформленні ресторану превалюють елегантні ковані елементи декору, живі квіти, ліпнина і позолота.

Основу меню складають страви авторської європейської кухні, які шеф-кухар готує з натуральних свіжих інгредієнтів.

Серед коронних страв меню відзначають:

  • рибний суп «П'ємонт» з томатами й мідіями,
  • царську юшку з судака,
  • лосося й ескалара,
  • філе судака з цукіні, броколі й спаржевою квасолею у вершково-винному соусі,
  • лосося на грилі в пряних травах з яскравим соусом,
  • котлети з судака з беконом,
  • філе сьомги з ікорним соусом,
  • лазанью по-тосканськи,
  • пасту з томатами й базиліком,
  • домашні равіолі з креветками й соусом «Дор Блю»,
  • тартар з норвезького лосося,
  • фуа-гра з ягодами а-ля натюрель,
  • гуацето з мідій у фірмовому соусі з хрусткими грінками,
  • жульєн демаре у вершковому соусі,
  • карпачо з лосося з руколою і пармезаном,
  • салат «Нісуаз» з тунцем,
  • теплий салат з телятиною в соусі теріякі й мигдальними пластівцями,
  • салат з восьминогом і картоплею під соусом песто,
  • «Олів'є» за рецептом 1812 року з перепілкою, червоною ікрою та чіпсами з пармезану,
  • королівський чизкейк з чорницею.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!