У Деснянському районі Києва, на Троєщині, розмістився ресторан «Oliver Grill & Wine».
У розпорядженні гостей два просторі зали, VIP-зал, дитяча ігрова кімната й літня тераса. Оригінальний і затишний інтер'єр ресторану оформлений у сучасному стилі та відтворює домашню атмосферу. Стіни прикрашають шпалери в смужку, усюди розставлені м'які меблі, книжкові полиці й живі квіти.
Меню містить асортимент популярних страв європейської, італійської та японської кухонь. Основну увагу кухарі приділяють різним м'ясним і рибним стравам, приготованим на відкритому вогні. Зранку тут готують комплексні сніданки, а в денний час можна замовити бізнес-ланч.
З-поміж фірмових страв ресторану відзначають:
- стейк «Ті-Боун»,
- курячі крила «Олівер»,
- ростбіф з яловичини під соусом з тунця «Вителло Тонатті»,
- салат «Олівер» від шефа зі шматочками соковитого ростбіфа, томатами й листям салату,
- особуко,
- фермерські ковбаски власного виробництва з рубаного м'яса зі спеціями,
- стейк з лосося,
- бургери-барбекю,
- свинячі ребра в кавовому маринаді,
- клаб-стейк для компанії.
Для любителів солодкого є десертна карта, де фірмовими десертами вважаються шоколадний флан і яблучно-вишневий штрудель.
Для проведення свят та урочистостей розроблено окреме бенкетне меню.
В алкогольній карті є асортимент європейських вин, свіже розливне й пляшкове пиво, а також ряд авторських коктейлів.
Для маленьких відвідувачів у ресторані передбачено окреме дитяче меню. Часто для дітей проводять кулінарні майстер-класи. Щовечора в ресторані грають живу музику.