Заміський готельно-ресторанний комплекс «Парус на Десні» розмістився недалеко від Києва, у селі Пухівка.
Заклад розмістився в мальовничому місці на березі річки Десна. До послуг гостей два просторі бенкетні зали з місткістю 150 і 120 персон, а також альтанки на озелененій території й біля води.
У меню ресторану представлено широкий асортимент популярних і авторських страв європейської кухні. Гостям подають холодні й гарячі закуски, салати, супи, пасту, різото і піцу на тонкому тісті, основні страви з м'яса, птиці та риби, соуси, гарніри, а також десерти.
Основний акцент зроблено на стравах, які запікають на грилі - шашлик з курки, телятини, свинячої вирізки й свинячого ошийка, каре телятини, скумбрія гриль, свинячий стейк, овочі-гриль.
Також до фірмових страв ресторану відносяться:
- теплий салат з низькотемпературною телятиною, приготовленою фірмовим способом, руколою, томатами чері й желе з агар-агар,
- салат «Чорний Цезар» з панчетою, курячим стегном і пармезаном,
- бульйон з білих лісових грибів,
- паста з сирним соусом,
- піца з м'ясною італійської гастрономією,
- німецька рулька XXL,
- дикий судак з чорним вареником,
- свинячий стейк з картопляним пюре і блакитним сиром,
- окунь су-вид з гречаною локшиною і фенхелевим соусом,
- десерт від шеф-кухаря «Семіфредо».
Часто тут проходять весільні й сімейні свята, бенкети, корпоративні заходи.