«Паштет» - це мережа міських кафе, одне з яких розмістилося на Подолі в Києві, на вулиці Костянтинівській, недалеко від станції метро «Контрактова площа».
У розпорядженні гостей просторе дворівневе приміщення з основним залом на першому поверсі.
Інтер'єр кафе виконаний у сучасному стилі - світло-сірі й пісочні відтінки в оформленні, лаконічні меблі, оздоблення з натурального дерева світлих порід, цегляні стіни й панорамні вікна.
Меню складається з авторських страв європейської, української кухонь.
Основний акцент зроблено на різновидах фірмових паштетів - з індички й сезонних овочів, з яловичини, інжиру й копченої груші, з кролика і конфітюру чилі, з курячої печінки з розмарином, з оселедця із зеленим яблуком (а-ля форшмак), зі свинини з беконом і лавандою, а також український хумус за рецептом 1902 року.
Також особливістю кафе є подача комплексних сніданків протягом усього дня.
Відвідувачі можуть також замовити закуски, салати, пельмені, вареники, сендвічі, брускети, супи й основні страви, пасту пенне або фетучине, гарніри, сети, піцу на тонкому тісті з різними варіантами начинок, а також торти та десерти.
Фірмовими стравами міського кафе «Паштет» вважаються:
- український борщ з чіабатою і смаженим беконом,
- салат «Цезар» з куркою і беконом,
- пельмені з куркою і сметаною,
- вареники з картоплею та грибами,
- котлета по-київськи з пюре,
- деруни з беконом і сметаною,
- смажена на сковорідці курка з овочами-гриль,
- медальйони зі свинини з пряною олією,
- качина ніжка конфі з полентою з овочів,
- філе дорада з овочами-гриль,
- кролик по-мальтійськи,
- яловичина по-бургундськи,
- стейк з індички,
- домашній вафельний торт.
У барній карті представлений асортимент розливного та пляшкового пива, класичні коктейлі, міцний алкоголь, вина Грузії, Італії, Чилі.