В історичній частині Києва, на вулиці Воздвиженській, недалеко від Андріївського узвозу, розмістився ресторан італійської кухні «Piatto Pasta Bar».
У розпорядженні гостей просторий зал з кухнею відкритого типу. Відвідувачі можуть на власні очі спостерігати процеси приготування замовлених страв.
Інтер'єр закладу оформлений в оливкових відтінках і виконаний у сучасному стилі. Меню пропонує широкий вибір італійських страв, які готують за рецептами різних регіонів Італії.
Кухарі використовують виключно натуральні та свіжі продукти - овочі, зелень, фрукти, м'ясо. Щоранку в «Piatto Pasta Bar» готують комплексні сніданки на вибір:
- омлет з тостами й додатками за бажанням – бекон, томати, баклажани, сир моцарела, ковбаски,
- яєчню з беконом і тостами,
- вівсяну кашу на молоці з сезонними фруктами,
- сирники зі сметаною і ягідним соусом,
- яйце-пашот з ковбасками й тостами.
Гості можуть замовити до пасти різні соуси, а також равіолі з рікотою і шпинатом, телятиною, куркою, лазанью «Болоньєзе». Крім цього, в ресторані готують закуски, салати, супи, основні страви, гарніри, різотто, десерти.
Фірмовими позиціями також вважаються:
- брускети з прошуто, томатами й базиліком,
- теплий салат «Піато» з телятиною, томатами, моцарелою і соусом «Песто»,
- крем-суп з лісових грибів,
- овочевий суп «Мінестроне»,
- медальйони з телятини в беконі,
- стейк з телятини з соусом «Деміглас»,
- лосось на шпинатній подушці з вершковим соусом,
- різото з копченим сиром і грушею,
- шоколадний фондан.
В обідню пору в «Piatto Pasta Bar» подають комплексні бізнес-ланчі.