Ресторан «Золота підкова» розмістився недалеко від станції метро «Петрівка» в Оболонському районі столиці.
У розпорядженні відвідувачів основний зал, а також просторий бенкетний зал з естрадою та окремою вбиральнею. Оригінальний інтер'єр закладу поєднує в собі атмосферу старовинного французького заміського будинку й українські традиції.
У залах гості можуть спостерігати колекційні відреставровані меблі, а також антикварні предмети побуту: порцеляновий і мідний посуд, датований дев'ятнадцятим століттям, світильники, вази й рушники. Для невеликих компаній у ресторані обладнані віп-кімнати.
В основі меню представлені традиційні та авторські страви європейської кухні, які готують з натуральних і свіжих продуктів.
До фірмових страв відносять:
- філе качки з фруктами й соусом з червоного апельсина,
- каре молодого теляти з овочами й соусами «Анжу» і «Барбекю».
- фірмові тигрові креветки,
- гребінці «Сен-Жак»,
- шашлик зі свинини, телятини, курки з додаванням оригінальних соусів.
Карта десертів містить фірмові ласощі: млинці з сиром, родзинками й безе, штрудель з вишнею, горіхом і морозивом.
У вихідні в ресторані лунає жива музика у виконанні акордеоніста і саксофоніста. У бенкетному залі встановлена сучасна караоке-система.