Заміський ресторан «PODKOVA» на Столичному шосе розмістився на території елітного містечка «Золоті Ворота».
Заклад займає два поверхи.
У розпорядженні гостей три просторі зали, бенкетна альтанка для 30 гостей і літня тераса з альтанками.
Основний «Білий зал» на 70 персон, витриманий у стилі європейської класики та оформлений у пастельних відтінках і обставлений меблями в стилі ретро.
Другий поверх займає бенкетний зал «Бібліотека», у якому є панорамні вікна, камін, фортепіано, полиці з книгами й крісло-качалка.
Для невеликих компаній гостей обладнаний зал «Камінний», з вікон якого відкривається вигляд на терасу.
Для самих маленьких гостей обладнана дитяча ігрова кімната з настільними й розвиваючими іграми та м'якими кріслами-подушками.
У меню гостям представлені популярні страви європейської, французької, італійської та української кухонь.
Відвідувачам подають холодні й гарячі закуски, салати, пасту, різото, равіолі, перші страви, страви з м'яса, птиці та риби, а також гарніри та десерти.
Серед фірмових страв меню відзначають:
- домашнього кролика, тушкованого у вершках,
- качину ніжку, тушковану з яблуком «Гренні Сміт» і горіхами,
- каре новозеландського ягняти з солодким трюфелем з волоського горіха,
- філе дикого лосося на подушці з овочевого рататуя,
- цибулевий суп з грінками й сиром «Пармезан»,
- український борщ з пампушками й часниковим соусом,
- бургундських равликів у зеленій олії з часником,
- салат з теплим вугром, авокадо і молодими травами.
На десерт подають фірмовий гарячий шоколадний кекс, а також морозиво і сорбет власного приготування.
Є окреме дитяче та бенкетне меню.