Головна / Каталог закладів у місті Київ / Заміський ресторан Podkova (Підкова)

Заміський ресторан Podkova (Підкова)

Podkova
?
Київ, вул. Золотоворітська 91, Козин
?
Все фотографии
Заміський ресторан Podkova (Підкова)
Київ, вул. Золотоворітська 91, Козин
Київ, вул. Золотоворітська 91, Козин
+38 067 432 4422
Середній чек: 
$$$$
Опис
Заміський ресторан «PODKOVA» на Столичному шосе розмістився на території елітного містечка «Золоті Ворота». Заклад займає два поверхи. У розпорядженні гостей три просторі зали, бенкетна альтанка для 30 гостей і літня тераса з альтанками. Основний «Білий зал» на 70 персон, витриманий у стилі європейської класики та оформлений у пастельних відтінках і обставлений меблями в стилі ретро. Другий поверх займає бенкетний зал «Бібліотека», у якому є панорамні вікна, камін, фортепіано, полиці з книга...

Заміський ресторан «PODKOVA» на Столичному шосе розмістився на території елітного містечка «Золоті Ворота».

Заклад займає два поверхи.

У розпорядженні гостей три просторі зали, бенкетна альтанка для 30 гостей і літня тераса з альтанками.

Основний «Білий зал» на 70 персон, витриманий у стилі європейської класики та оформлений у пастельних відтінках і обставлений меблями в стилі ретро.

Другий поверх займає бенкетний зал «Бібліотека», у якому є панорамні вікна, камін, фортепіано, полиці з книгами й крісло-качалка.

Для невеликих компаній гостей обладнаний зал «Камінний», з вікон якого відкривається вигляд на терасу.

Для самих маленьких гостей обладнана дитяча ігрова кімната з настільними й розвиваючими іграми та м'якими кріслами-подушками.

У меню гостям представлені популярні страви європейської, французької, італійської та української кухонь.

Відвідувачам подають холодні й гарячі закуски, салати, пасту, різото, равіолі, перші страви, страви з м'яса, птиці та риби, а також гарніри та десерти.

Серед фірмових страв меню відзначають:

  • домашнього кролика, тушкованого у вершках,
  • качину ніжку, тушковану з яблуком «Гренні Сміт» і горіхами,
  • каре новозеландського ягняти з солодким трюфелем з волоського горіха,
  • філе дикого лосося на подушці з овочевого рататуя,
  • цибулевий суп з грінками й сиром «Пармезан»,
  • український борщ з пампушками й часниковим соусом,
  • бургундських равликів у зеленій олії з часником,
  • салат з теплим вугром, авокадо і молодими травами.
У ресторані «PODKOVA» є власний кондитерський цех.

На десерт подають фірмовий гарячий шоколадний кекс, а також морозиво і сорбет власного приготування.

Є окреме дитяче та бенкетне меню.

Отзывы

Потрібна інформація про заклад?
Завантажуйте додаток!