«Пріорка» - це затишний ресторан, який розкинувся в мальовничому березовому гаю на вулиці Вишгородській у Києві.
Елегантний інтер'єр закладу дизайнери виконали в класичному стилі - пісочно-шоколадна колірна гама, меблі та оздоблення з натурального дерева темних порід, стельові балки й ковані світильники, дзеркала, жакардові штори, справжній камін.
У розпорядженні гостей просторий основний зал, барний зал, а також просторий літній майданчик з критою терасою, віп-будиночками й дитячим ігровим майданчиком.
Основу меню ресторану складають популярні й авторські страви європейської, італійської та української кухонь.
У «Пріорці» можна замовити холодні й гарячі закуски, салати, брускети, вареники, пельмені, пасти, гарніри, перші страви, м'ясні та рибині страви, пивні закуски, десерти.
Акцент у меню зроблено на стравах, які готують на мангалі й у тандирі - стейк зі свинячого ошийка, свинячий стейк на ребрі, стейк з телячої вирізки й з сьомги, шашлик з телятини, свинини, курки, люля-кебаб зі свинини й телятини, домашні ковбаски з баранини й курки, індичка і свинина в тандирі.
Серед фірмових страв ресторану відзначають:
- салат з тунцем, перепелиними яйцями й томатами чері під гірчичним соусом,
- теплий салат з телятиною під соусом «Вінегрет»,
- салат з хамоном і грушею,
- брускету з сьомгою,
- картопляні деруни зі шкварками,
- плацинди зі шпинатом і бринзою,
- хачапурі «Аджарський»,
- пасту «Болоньєзе» з фаршем з молодої телятини,
- борщ «Український» з грінками,
- свинячі ребра в гострому соусі,
- курячі крильця в медово-гірчичному соусі,
- короп з печеною картоплею,
- тирамісу.
Вечорами гості можуть насолодитися живою музикою.
Часто в закладі проходять бенкети, фуршети, весільні, сімейні та корпоративні свята.