«Профітроль» – це затишний ресторан авторської кухні, який розмістився в заміському котеджному комплексі «Село», у десяти хвилинах їзди від Києва. Заклад оточений мальовничим сосновим лісом.
У розпорядженні гостей просторий основний зал місткістю до 45 персон, який оформлений у світлих відтінках. Інтер'єр ресторану витриманий у німецькому сільському стилі Дойче Кантрі – оздоблення та меблі з натурального дерева, рожеві скатертини на столах, яскраві картини й строкаті фіранки доповнюють декоративне оздоблення.
Тут гостей пригощають оригінальними українськими та європейськими стравами в авторській інтерпретації шеф-кухаря. У меню є асортимент перших і других страв, закусок і салатів, десертів і різних напоїв власного виробництва.
З-поміж фірмових позицій відзначають:
- борщ український з пампушками під часниковим соусом,
- асорті з сала, курячі крила в часниково-томатному соусі,
- форель на грилі,
- шашлик з лосося і сома,
- каре новозеландського ягняти,
- кролика в вершково-грибному соусі.
А з десертів – торт «Сметанник».
В алкогольній карті великий вибір напоїв: різноманітні вина до основних страв меню, ром, віскі, лікери та фірмові настоянки. У теплу пору року відвідувачі можуть відпочити на відкритій літній терасі.