«Пуща лісова» - це ресторан, який розмістився на території готельного комплексу з однойменною назвою.
Заклад стоїть в курортній зоні Пуща-Водиця, у декількох кілометрах від Києва. У розпорядженні гостей готель в оточенні соснового бору, котеджі, природне озеро і будиночки біля води, ресторан з альтанками біля озера, конференц-зали, баня, більярд, спорт зал, басейн, піщаний пляж, дитячий ігровий майданчик.
Ресторан «Пуща лісова» міститься безпосередньо над озером і складається з основного залу з місткістю 75 осіб, верхньої панорамної тераси, де можуть розміститися 50 гостей, 5 альтанок і бару на причалі, який розрахований на 40 персон.
У меню гостям представлені популярні страви європейської та української кухонь. Кухарі готують холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, основні страви з м'яса й риби, гарніри та десерти.
Акцент у меню зроблено на стравах, які готують на грилі:
- сьомга-гриль із зеленню й апельсиновим соусом,
- річкова форель,
- скумбрія,
- шашлик з телятини й свинини,
- чалагач,
- свинячі ребра-гриль,
- перепела на рожні,
- курячі крила барбекю, овочі-гриль під гірчичним соусом, лаваш з сиром сулуні.
До фірмових страв ресторану відносяться:
- карпачо з сьомги,
- теплий салат з лосося, креветок й апельсина,
- салат з курячої печінки, томатами чері, перепелиними яйцями під соусом «Діжон»,
- суп-крем зі шпинату і броколі,
- тигрові креветки під прованським соусом,
- домашні деруни зі смаженими печерицями та сметаною,
- судак в лимонно-імбирному соусі,
- стейк з яловичини з перцевим соусом,
- медальйони зі свинини з карамелізованими яблуками,
- гусяча грудка з виноградом і яблуками,
- штрудель по-віденськи з вишнями й морозивом.
Також у ресторані є окреме бенкетне меню для урочистих заходів.
Для маленьких гостей розроблено дитяче меню.
У барній карті представлено асортимент міцного алкоголю, коктейлі, бочкове і пляшкове пиво, вина Франції, Італії, Нової Зеландії, Аргентини, Чилі, Грузії, України.