«ReberBar» – м'ясний ресторан з акцентом на ребрах і крафтовому пиві з власної броварні «Чумаков».
Заклад стоїть у самому центрі Києва, на розі вулиць Рогнединської і Великої Васильківської. У розпорядженні гостей три зали – на першому поверсі обладнана велика барна стойка з екранами для трансляції спортивних матчів і основний зал для великих компаній з місткістю 150 чоловік. Щоп'ятниці та щосуботи тут виступають кращі кавер-бенди столиці.
На другому поверсі знаходиться затишна тераса, яка працює в будь-який час року. Увечері, з панорамних вікон, відкривається вигляд на освітлювану вогнями центральну вулицю міста. Тут можна усамітнитися і відчути романтичну атмосферу.
Крім цього, у ресторані є VIP зал для особливих подій, в якому можуть розміститися до 15 запрошених. Щомісяця в «ReberBar» збираються гурмани і любителі крафтового пива на вечори фудперінга.
Кожні вихідні тут проходить «Безліміт ребер» за фіксованою вартістю. У будні дні гостям подають ділові обіди з 12:00 до 16:00.
На барі можна спробувати не тільки крафтове пиво від бренду «Чумаков», а також пиво з гостьових кранів інших українських виробників і авторські коктейлі.
Фірмові страви в меню «ReberBar» – це ребра і м'ясні страви. Крім того, гості можуть замовити популярні страви класичної європейської кухні – закуски, салати, крем-супи, основні страви, гарніри, соуси, десерти.