На Подолі в самому серці Києва, на вулиці Петра Сагайдачного, розмістився одеський ресторан «Риба у вогні».
Тут готують свіжу чорноморську й не тільки рибу у вогні, яку запікають у дров'яній печі при гостях. Свіжий улов розташовується на рибній вітрині в центрі залу.
Закуски в «Рибі у вогні» подають на лопатах.
В основних стравах їжа, приготована за традиційними одеськими рецептами, перевіреними часом.
Серед фірмових страв меню закладу відзначають:
салат «Олів'є» з рапанами,
вінегрет з...
На Подолі в самому серці Києва, на вулиці Петра Сагайдачного, розмістився одеський ресторан «Риба у вогні».
Тут готують свіжу чорноморську й не тільки рибу у вогні, яку запікають у дров'яній печі при гостях. Свіжий улов розташовується на рибній вітрині в центрі залу.
Закуски в «Рибі у вогні» подають на лопатах.
В основних стравах їжа, приготована за традиційними одеськими рецептами, перевіреними часом.
Серед фірмових страв меню закладу відзначають:
- салат «Олів'є» з рапанами,
- вінегрет з оселедцем власного засолу,
- оладки «Ікряники» з ікри 3-х видів риби,
- котлети з судака й щуки на грінці.