Ресторан «Робін Гуд» зустрічає своїх гостей у Деснянському районі столиці, на вулиці Братиславській.
Заклад розкинувся у мальовничому місці в оточенні соснового лісу.
У розпорядженні гостей ресторану просторий основний зал, який розрахований на 130 персон, дві затишні віп-кімнати, оснащені системами караоке і плазмовими екранами, а також 6 будиночків на 8 персон і один будиночок для компанії в складі 14 чоловік, які стоять у сосновому бору.
Оригінальний інтер'єр закладу витриманий у мисливському стилі - цегляні стіни, меблі та оздоблення з натурального дерева, тепла бежева колірна гама в оформленні.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні популярних європейських, українських та кавказьких страв.
Основний акцент у меню зроблено на стравах, які готують на мангалі й у тандирі. Також відвідувачам подають холодні й гарячі закуски, салати, перші страви, гарячі страви з м'яса, птиці, риби, гарніри, десерти.
До фірмових позицій меню закладу відносять:
- фаршировану щуку,
- свинячий шашлик у тандирі,
- кюфту по-ечміадзинськи,
- молочного поросяти в соусі від шефа «Годжі»,
- сациві,
- гомілку теляти «Страва Дону», мариновану в томатному соусі,
- червоний лобі з горіхом, часником і кавказькими травами,
- салат «Шервуд» з лососем і креветками,
- хачапурі по-аджарськи,
- бозбаш з яловичини з овочами й зеленню,
- асорті шашликів з баранини, телятини, свинини, курки «Робін Гуд від шефа»,
- телячий язик у винному соусі,
- каре ягняти від шефа «Мрія Робін Гуда» зі спаржевою квасолею,
- пахлаву,
- шоколадний фондан.
У барній карті представлений асортимент зеленого і чорного чаю, зокрема фірмовий чай «Принцеса Робін Гуда» з апельсином, лимоном, м'ятою і корицею, а також кавові мікси, фреші, молочні коктейлі, а також міцний алкоголь, коктейлі, різні вина.
Спеціально для маленьких відвідувачів розроблено окреме дитяче меню Регулярно в ресторані проводять бенкети, весільні й дитячі свята.