У двадцяти кілометрах від Києва, у мальовничому селищі Вишеньки, на вулиці Центральній, розкинувся заміський ресторанно-готельний комплекс «Roman'S».
На першому поверсі закладу міститься затишний бар, сцена з сучасним акустичним обладнанням, а також більярдний стіл і великі плазмові екрани, де регулярно транслюють спортивні події і футбольні матчі.
Інтер'єр барної зони виконаний у теплих коричневих відтінках і доповнений м'якими шкіряними диванами, цегляним мурованням й оздобою з натурального дерева.
Другий поверх комплексу відведений під просторий бенкетний зал з окремим входом.
Елегантний інтер'єр витриманий у стилі сучасної класики - пастельні бежеві й пісочні відтінки, лаконічні меблі, білосніжні скатертини, колони й оздоба з натурального дерева.
Кухарі ресторану спеціалізуються на приготуванні традиційних і авторських страв європейської, близькосхідної, кавказької та української кухонь, у складі яких натуральні свіжі й фермерські продукти.
Меню пропонує різні салати, холодні й гарячі закуски, закуски до пива, перші страви, основні страви з м'яса, птиці та риби, гарніри, страви мангал-меню, десерти.
Фірмовими позиціями меню вважаються:
- салат «Від шефа» з тунцем, королівськими креветками й ікрою лосося,
- сьомга шеф-засолу,
- м'ясний рулет зі свинини, сала і балика з чорносливом,
- кальмари в пивному клярі з соусом «Тар-тар»,
- клаб-стейк з чилі, розмарином і винним соусом,
- свиняча вирізка в прованських травах під вершково-грибним соусом,
- стейк з лосося з ікорним соусом,
- сом під гранатовим соусом,
- філе судака-гриль з лимоном,
- фуа-гра з журавлинним соусом,
- яблучний штрудель.