У Голосіївському районі Києва, на проспекті Науки, розмістився ресторан української кухні «Корчма Рушничок».
Заклад складається з основного, бенкетного залів і залу-караоке.
Оригінальний інтер'єр ресторану оформлений у стилі старовинної української хати - вибілені стіни, масивні меблі з натурального дерева, розписи на стінах, глиняний посуд, вишиванки, рушники й старовинні предмети побуту.
В основі меню представлені традиційні страви української кухні.
Для проведення урочистостей є окреме бенкетне меню.
Гостям подають холодні й гарячі закуски, салати з овочів, м'яса та морепродуктів, основні страви, вареники, млинці та пельмені, а також широкий асортимент м'ясних страв, приготованих на мангалі.
Серед фірмових страв меню ресторану «Корчма Рушничок» відзначають:
- смажену картоплю з салом, овочами, свининою, телятиною та куркою «Козацька вечеря»,
- асорті з дерунів, фаршированих м'ясом, грибами, шкварками й сметаною
- качину грудку з сиром Дор блю під медово-гірчичним соусом,
- український борщ зі свинячими ребрами, сметаною і панським салом,
- філе білої риби на овочевій подушці,
- телятину у винно-вишневому соусі,
- медальйони зі свинини «Червона рута»,
- галушки з м'ясом і смаженими шкварками,
- яєчню з салом і помідорами.
Для любителів десертів готують фірмовий яблучний штрудель з корицею і морозивом.
Алкогольна карта містить асортимент грузинських і українських вин, а також домашні фірмові настоянки: «Хреновуха», «Журавлинка», «Імбирна».