Ресторан «Samogon Grill Bar» розмістився на бульварі Лесі Українки у Печерському районі столиці, недалеко від станції метро «Дружби Народів».
У розпорядженні відвідувачів просторий основний зал з барною стійкою, який розрахований на 100 персон, а також два затишні бенкетні зали.
Оригінальний інтер'єр гармонійно поєднує сучасний стиль і український колорит – фотозона на вході з червоними маками, світильники з етнічним орнаментом, на стінах декоративні карти України та портрети українських художників, самогонний апарат, який нагадує бочку, доповнює декоративне оздоблення.
Особливістю закладу є відкрита кухня з трьома видами гриля: тепан, гриль для шаурми й гриль для курки.
Меню ресторану містить популярні страви на грилі, а також улюблені українські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря.
Основний акцент зроблено на м'ясних стравах, приготованих на грилі.
З-поміж фірмових страв меню відзначають:
- курку-гриль,
- фермерського курчати-гриль,
- фермерську ковбасу власного виробництва з конини, баранини й телятини,
- салати «Шуба-рол» і «Олів'є-рол»,
- сет «Гриль Мікс»,
- золотисті деруни з грибами й шкварками,
- смажену тюльку з одеського привозу,
- фірмову котлету по-київськи з вершковим соусом і картопляним пюре.
В алкогольній карті акцент зроблено на фірмових hand-made наливках.
З неділі по середу в ресторані виступають популярні ді-джеї, а з четверга по суботу гості можуть насолодитися живою музикою у виконанні різних caver-band груп столиці.