«San Marino» - це ресторан-піцерія, який зустрічає своїх гостей на проспекті Василя Порика в Подільському районі Києва.
У закладі обладнані два окремі зали. Зал «Оксамитовий» з окремою терасою із завісою вміщує до 60 персон. Інтер'єр приміщення оформлений у класичному стилі - тепла пісочно-коричнева колірна гама, різьблена масивні меблі з натурального дерева, оздоба з дикого каменю. У залі «Прованс» є справжній камін, а стіни прикрашають яскраві картини з пейзажами середземноморських узбереж.
Основу меню ресторану-піцерії складають популярні й авторські страви європейської, італійської, української та японської кухонь.
Гостям готують холодні й гарячі закуски, салати, піцу на тонкому тісті, гарніри, перші й основні страви, пасти, гарячі сковорідки, роли, соуси та десерти.
Основний акцент зроблено на піці, яку готують за неаполітанським рецептом і випікають у дров'яній печі.
Також увагу гостей акцентують на асортименті страв, які запікають на відкритому вогні - шашлик зі свинини, телятини, курки, яловичої печінки, свиняча корейка на кістці, телятина на кістці, курка на мангалі, свинячі ребра, крила на мангалі, люля-кебаб з телятини, скумбрія, сьомга, лаваш на мангалі, овочі-гриль.
До фірмових страв закладу відносяться:
- піца «San Marino» з морським коктейлем, цибулею, перцем й оливками,
- піца «Везувіо» з шинкою, баликом і томатами,
- піца «Донатело» з ковбасою і копченою куркою,
- піца «Тропікал» з шинкою, креветками, ананасами й баликом,
- піца «Джеветері» з яловичим язиком, копченою куркою і баликом,
- салат «San Marino» з морепродуктами,
- деруни з лососем,
- свинина «San Marino»,
- грибний крем-суп,
- спагеті «Карбонара»,
- гаряча сковорідка з телятиною і томатами,
- рол «Токус» з лососем, японським омлетом і авокадо в соусі «Унагі».
Барна карта закладу містить розливне пиво, міцний алкоголь, коктейлі, вина Італії, Грузії, України.