«Selfish» - це заміський готельно-ресторанний комплекс, який стоїть недалеко від Києва, у селі Кийлів.
Заклад розкинувся в мальовничому місці на березі річки Дніпро. До послуг гостей окремі котеджі, які стоять прямо на воді, а також вертолітний і спортивний майданчики, аквазона з літнім басейном, водні екскурсії й прогулянки на катерах і картах, електробайки, велопрогулянки, настільний теніс і гольф, альтанки на озері, альтанки з мангалом.
У ресторані-барі «Selfish» готують класичні та сучасні авторські страви європейської кухні з екологічно чистих продуктів. Родзинкою меню вважаються страви, які готують за рецептом шеф-кухаря в тандирі, на грилі й у дров'яній печі.
Крім цього, у ресторані вважаються страви з власної коптильні. Коронна страва ресторану - це свіжа риба з місцевих водойм, яку за бажанням гостя можуть приготувати в коптильні на фруктовій тирсі, запекти в солі в печі, на грилі або посмажити на сковороді.
У меню «Selfish» представлені салати, холодні закуски й ікра, супи, домашні пельмені, вареники, домашній хліб з печі, сендвічі, страви на мангалі, гарніри, страви для компанії, десерти.
Серед фірмових позицій меню відзначають:
- юшку «Selfish» з форелі, стерляді й судака,
- осетра, запеченого на вугіллі з фірмовим соусом «Cava»,
- форель по-київськи з соусом «Тар-тар»,
- щуку у вершково-креветковому соусі,
- севіче з сига з лаймовим соусом,
- салат з мармурової телятини й томатів,
- моцарелу буффало з соковитим інжиром і горіхом пекан,
- шашлик з телятини з соусом барбекю,
- стейк Рибай з австралійської органічної яловичини,
- вареники з м'ясом кролика й фермерською сметаною,
- пельмені з фореллю,
- гострий суп з сома у тайському стилі,
- чизкейк «Selfish» від шефа.
Спеціально для маленьких гостей розроблено окреме дитяче меню. У ранковий час можна вибрати страву з меню сніданків.
Велика барна карта закладу пропонує великий вибір іспанського ігристого вина Кава, розливне і пляшкове пиво, колекцію віскі, міцний алкоголь, а також ряд фірмових домашніх настоянок - Лімончело, Облепіховка, Журалина, Хріновуха, Вишнівка і малиновий джин.
У винній карті ресторану є позиції з Франції, Італії, Іспанії, Аргентини, Іспанії, Португалії, Німеччини, Австрії, Австралії, Ізраїлю, Нової Зеландії, США, Чилі, України.