Недалеко від залізничного вокзалу, на вулиці Георгія Кірпи, розмістився ресторан «Semifreddo». До послуг гостей простора літня тераса з великою кількістю живої зелені, а сам ресторан займає два поверхи.
Особливість закладу – відкрита кухня на першому поверсі, де перед очима відвідувачів випікають традиційну піцу в дров'яній печі й готують замовлені гостями страви.
Дизайнерський інтер'єр відтворює атмосферу класичного італійського ресторану й виконаний у стилі casual. У залах переважають пастельні відтінки, оздоблення з дерев медових відтінків і натуральної шкіри. Перший поверх ресторану відведено під відкриту кухню з піца-піччю, «комунальний» стіл для великої компанії гостей і бар. У залі багато світла, панорамні вікна й різні живі рослини, які привносять затишок і гармонію. На другому поверсі – основний зал, звідкіля також можна стежити за приготуванням страв на відкритій кухні.
У меню акцент зроблено на традиційних італійських стравах, які кухарі готують за класичними й старовинними рецептами. Особлива, фірмова страва ресторану «Semifreddo» — пінца. Ця страва є «родоначальницєю» сучасної піци. Особливістю пінци є тісто, яке замішується з трьох сортів борошна й спеціальної закваски.
Фірмовими пропозиціями меню також є:
- чорні равіолі з телячими щічками,
- дорадо аква пацца,
- качине стегно в соку яблука й апельсина,
- томатний суп з морепродуктами.
Особливої уваги заслуговує креветочне меню, де фірмовими позиціями вважаються:
- велике плато аргентинських креветок з соусами,
- тигрові креветки в часниковому соусі з хрусткою чіабатою,
- креветки-гриль з томатами й базиліком.
Десертна карта містить традиційні італійські десерти семіфредо на основі холодних вершків, серед яких є:
- семіфредо-тирамісу,
- шоколадний семіфредо з ягодами,
- семіфредо «Карнавал» з чорницею і манго,
- лимонний семіфредо,
- малиновий семіфредо,
- манговий семіфредо.
В алкогольній карті можна знайти великий вибір усіляких марок вина, а також домашні настоянки.
Для маленьких гостей в ресторані розроблено спеціально дитяче меню, а у п'ятницю, суботу й неділю з дітьми займаються професійні аніматори.