У Святошинському районі Києва на проспекті Перемоги гостей зустрічає ресторан «Сезам».
Розкішний інтер'єр закладу виконано у східному стилі ― фігури джинів на вході, стилізованому під печеру, драпірування з сирійських тканин, вітражі ручної роботи, розпис на стінах та дзюркотливий фонтан.
Заклад складається з трьох окремих залів.
У залі «Скарбниця», розрахованому на сорок персон, відтворена обстанова загубленої печери з декорованими прикрасами, дзеркалами й ліхтарями.
Синій зал «Печера Алладіна» вміщує до сорока п'яти відвідувачів. Приміщення прикрашають справжній водоспад, фонтан, ручний розпис на стінах і стелях, а також оригінальні люстри з бісеру. Тут вечорами з вівторка по суботу звучить жива музика, а також гості можуть помилуватися танцем живота.
Для невеликої компанії в ресторані передбачено віп-зал, прикрашений сирійськими тканинами.
В основі меню представлені традиційні страви східної, арабської та української кухонь ― холодні й гарячі закуски, салати, перші й другі страви, салати та гарніри, страви, приготовані на мангалі, соуси й десерти.
Фірмовими позиціями меню вважаються:
- виноградне листя з фаршем із телятини, рису та баранини ― «Ябрик долма»,
- котлети з телятини й баранини в кисло-солодкому соусі з кунжутною пастою ― «Кафтя в соусі Наршараб»,
- баранина тушкована зі спаржею й томатами ― «Бамия»,
- святковий плов з рисом ― «Мансаф з бараниною»,
- баранина тушкована з єгипетським шпинатом ― «Млухіє з бараниною»,
- ікра баклажанна по-східному ― «Мтабаль»,
- хумус,
- фаляфель,
- смажене кібі,
- люля-кебаб «Турецький»,
- баранина на ребрі.