У центрі Києва, на вулиці Антоновича, розмістився ресторан східної кухні «Shah-Plov», який займає два поверхи.
Розкішний інтер'єр закладу оформлений у білих, блакитних і помаранчевих відтінках та доповнений розписаною під небо стелею, мармуровою підлогою з візерунками, кришталевими люстрами, роялем, дзеркалами, білими сходами з кованими поручнями і мармуровими східцями.
Перший поверх займають просторий хол, зони для гостей з м'якими диванами, шафа з варенням і домашніми соліннями.
На другому поверсі розмістилися столики в європейському стилі, широкі дивани, а також невелика віп-кімната.
Меню складається з традиційних страв азербайджанської кухні й популярних європейських страв.
Особливістю ресторану «Shah-Plov» є відсутність страв зі свинини, тут усі м'ясні страви готують з халяльної баранини.
Також представлені страви з яловичини, м'яса птиці й риби.
У ранковий час гостям готують комплексні сніданки.
До фірмових страв «Shah-Plov» відносять:
- мариновану вишню з базиліком, кінзою, кропом і часником «Іспірі»,
- шпинат по-бакинськи,
- асорті овечого сиру, сулугуні та бринзи,
- салат з овечим сиром, манго і в'яленими томатами,
- долму в листі липи,
- кюфту з баранини з нутом,
- садж з телятини,
- плов «Газмах» з бараниною,
- кутаби з сиром,
- шашлик,
- люля-кебаб,
- каре з баранини.
У карті напоїв є фірмові узвар, айран з зеленню та спеціями, журавлинний морс, а також широкий асортимент усяких сортів чаю, який подають з лимоном, сухофруктами й варенням.
У барній карті акцент зроблено на широкому виборі вина.